CMS op Maat   |  Makkelijk, snel en corporate

Met CMS op Maat combineert u het gemak van een Content Management Systeem (CMS) én het unieke van uw eigen corporate uitstraling. Wij ontwikkelen CMS-en die naadloos aansluiten op uw organisatie. Met alleen die modules waar u echt wat aan heeft. En een super gebruikersvriendelijke back end. Dat scheelt.

Een site die gebouwd is op basis van een Content Management Systeem kunt u zelf onderhouden. Daar zijn legio standaardoplossingen voor. Maar die schitteren niet in gebruikersvriendelijkheid. Meestal zijn de grafische mogelijkheden ook beperkt waardoor het toch een ‘invuloefening’ blijft. Uw huistijl wordt daarmee in een template geforceerd.

Huisstijl voorop
In CMS op Maat van Afdeling Creatie staat juist uw corporate uitstraling voorop. De techniek dient de huisstijl. En niet andersom. Daarom bouwen we de modules en user interface vanuit de beleving van uw doelgroep en organisatie. Zowel front als back end bevatten alleen die functionaliteiten die u nodig heeft.
Voordelen
De grote voordelen van CMS op Maat zijn:
  • Maatwerkoplossing. Omdat we het systeem van de grond af opbouwen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.
  • Makkelijker zelf te onderhouden. Onze contentmanagement systemen zijn zo gebouwd dat uw medewerkers snel en eenvoudig de inhoud van de site kunnen aanpassen.
  • Onbeperkt uitbreiden. Extra pagina’s zijn makkelijk aan te maken. In een paar handelingen kunt u uw aanbod vergroten.
  • Ook voor webshops. De dynamiek van een webshop valt of staat bij een accuraat assortiment en traffic.
  • Goede mogelijkheden voor interne portal. Daarmee kunt u beleid snel en goed doorvoeren, projecten centraal sturen en medewerkers efficiënt laten samenwerken.
  • Aanzienlijke besparingen. Als de CMS eenmaal staat, is de doorontwikkeling van de site eenvoudig te regelen. Veel kunt u zelf doen. En anders staat onze webredactie klaar om taken uit handen te nemen.
Meer weten? Maak een afspraak.
Bel 06 473 74 791 of e-mail tony@afdelingcreatie.nl voor meer informatie over onze CMS op Maat. Of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarin komt u alles te weten over onze aanpak en de kosten die daarbij komen kijken.

 
Home
About
Clients
Portfolio
Services
Contact