Afdeling Creatie laat strategieën groeien. Visies bloeien. Wij maken sterke uitingen van wilde plannen.
Ongeacht het medium. Welkom op onze afdeling.

In 2003 werd Afdeling Creatie opgericht door art director Tony van den Berg en copywriter Roderik de Vlam. Doel: hou ’t bij creatie maar creëer op zoveel mogelijk fronten. Met onze creatie kunt u zo breed mogelijk communiceren binnen de perken van het budget. U de visie. Wij de vorm. Samen maken we effectieve communicatie.

Slimme toepassingen
Creatie is woord en beeld. Maar creatie is net zo goed een slimme oplossing voor een technische toepassing. Vooral op het gebied van internet valt daar nog veel te winnen voor opdrachtgevers.

Daarom hebben we ons team in 2008 versterkt met onze nieuwe partner Linda Bosma, onze web director. Met haar webkennis weten onze opdrachtgevers zeker dat ze optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die internet te bieden heeft.

Sterk netwerk
Inmiddels is Afdelng Creatie uitgegroeid tot een sterk netwerk met zelfstandige creatieven die dezelfde gedrevenheid hebben als wij. Programmeurs, tekstschrijvers en vormgevers ondersteunen ons bij grote projecten. Voor eCommerce projectmanagement leunen we op de expertise van Tangible Results. Zo kunnen opdrachtgevers vorm geven aan hun strategieën. Op elk vlak. 
Home
About
Clients
Portfolio
Services
Contact